Store Gråbrødrestræde 1A, 4000, Roskilde, DK

Top

Mere end 70 milliarder brugt på danske webshops i 2016 - vil du have en bid af kagen?

Med en professionel webshop er din butik aldrig lukket - kunderne kan selv navigere rundt i dine produkter og finde de ting de ønsker, uden at være begrænset af en butiks normale åbningstider.

q

Mød dine kunder online

En professionel webshop fra Djoos viser dine produkter frem på en overskuelig og elegant måde på nettet. Vi har mange års erfaring med diverse shopsystemer og kan derfor stå som garant for at jeres produkter får den bedste mulige eksponering til den helt rigtige kundegruppe. En pålidelig og erfaren webshop leverandør, kan være det der sikrer jer et stabilt og vækstende kundegrundlag online. 

Vores webdesign team står for al programmering og udvikling af små som store webshops. Hver kunde får sin egen kontaktperson. Hos vores webdesign team betragtes sidens design og brugervenlighed som en altafgørende faktor, dette ligger til grunde i, at vi hos Djoos tror på at måden dit produkt præsenteres på, er en væsentlig faktor for virksomhedens overlevelse på internettet.

Vores marketing team står for at drive de helt rigtige personer til netop dit webshop. Vores spids kompetencer ligger i digital marketing på Google samt annoncering på sociale medier. Hos vores marketing team tror vi i høj grad på at re-targeting er vejen til at maksimere vores kunders salg. Vi mener at en potentiel kunde der har vist interesse en gang, er mere tilbøjelig til at komme retur hvis man blot minder dem om ens produkt kort tid efter.

Vi arbejder i og anbefaler disse shopsystemer:

– Prestashop
– Opencart
– Shopify
– Wordpress/Woocommerce

Vi hjælper gerne med alt fra en komplet ny og lækker webshop, til små simple ændringer i din nuværende webshop.

Vi opsætter betalingsløsninger, pakkesystemer, regnskabsprogrammer, opkobling til dit POS system, så de virker optimalt.

Med mere end 18 års erfaring med udvikling og erfaring med egne webshops, mener vi selv, at vi er den helt rette partner til at løse dine udfordringer med din webshop.

Fuld transparens og ingen skjulte gebyrer

Hele grundtanken bag Djoos, ligger i at gøre op med den manglende gennemsigtighed på markedet, samt at hjælpe dig med at navigere rundt iblandt adskillige fag-begreber og dermed sikre at du får det du har betalt for.

Hos Djoos:

  • er der ingen bindings-perioder. Du køber et produkt, vi leverer det, uden forpligtigelser.
  • afkræver vi ingen årlig hosting-afgift, i får selv lov at vælge hostudbyder og betaler direkte dertil.
  • er din webshop din egen. Du ejer den selv og kan gøre hvad du vil med den.
  • står vi klar til at gribe de bolder du kaster vores vej. Du har derfor en betroet samarbejdspartner lige ved hånden.

VIL DU HAVE EN PROFESSIONEL WEBSHOP?

Webshop: fra 24.500,-