Store Gråbrødrestræde 1A, 4000, Roskilde, DK

Top
Webshop Partners:

Udvikling, markedsføring og rådgivning i ét koncept.

q
p
p
q

Webshop Partners

VIL DU HAVE EN PROFESSIONEL SAMARBEJDSPARTNER TIL DIN E-HANDEL?

Vi har udviklet et unikt “no cure, no pay” koncept, hvor vi kommer ind som partner i en webshop. Måden det fungerer på er, at webshoppen giver afkald på en lille procentdel af omsætningen mod, at vi overtager alle udviklingsopgaver og al online markedsføring. På den måde bruger vi vores erfaring og kompetencer til at sikre en forhøjet omsætning på webshoppen. Vi tjener kun penge, når webshoppen gør, det er derfor i vores interesse at sikre den bedst mulige konverteringsrate på din webshop og den størst mulige omsætning, både nu og på den lange bane.

 

Webshoppen

Vi står for at udvikle din nye webshop, efter alle kunstens regler og i tæt samspil med dig.

Hvis du allerede har en eksisterende webshop, som du er glad og tilfreds med, overtager vi udviklingen og markedsføringen.

Hvis du vil have skiftet din eksisterende webshop ud med en ny, hjælper vi dig med at flytte dine varer over på din nye shop.

Vi hjælper med opsætning af varer, nye integrationer mm.

Alt dette er uden beregning og en del af webshop partners konceptet.

 

Markedsføringen

Vi står for al online markedsføring på din webshop.

Vi er eksperter i at skabe trafik til din webshop. Vi sørger for, at din shop altid er fuldt SEO optimeret. Vi står for alle dine annoncer på hhv. Facebook, Instagram samt Google og sørger for, at de konverterer bedst muligt.
Vi står ligeledes for Re-targeting, E-mail markedsføring og google shopping mm.

Med vores koncept, har vi den største interesse i, at markedsføringen skaber de bedst mulige resultater.

Alt sammen uden, at du skal bekymre dig om prisen, vi mener derfor at vi har skabt det bedste koncept til webshop ejere.

 

Prisen

Vi mener vi har skabt det bedste koncept for webshop ejere på markedet og vi tilbyder vores services uden, at du skal tænke på prisen.

Vi tager en lav procentdel af omsætningen. Det vil sige, at vi har den største interesse i at din webshop leverer en høj omsætning hurtigst muligt.

Kort sagt, et alt-i-et koncept hvor du kun betaler når vi tjener penge til dig “No cure – No pay”

VIL DU HAVE EN PROFESSIONEL PARTNER?

Webshop: fra 0,-