Store Gråbrødrestræde 1A, 4000, Roskilde, DK

Top

SEO & analyse

Over 90% af danskerne bruger google til at finde deres varer. Kan dine kunder finde dine ?

 

GRATIS SEO Analyse

SEO
Vi sikrer dig et hurtigt website.

Vi skriver SEO-optimerede URL-adresser.

Keywordanalyse

Vi skriver CTR-optimerede meta beskrivelser.

Vi skriver SEO og CTR-optimerede titles.

Vi SEO optimerer dine billeder, så de tilmed kan findes på Google.

Hvordan arbejder vi?

SEO (search engine optimization) går ud på at bygge teksten og indholdet på en hjemmeside op på en måde, der gør at google indekserer siden og rangerer den højt i søgninger. Dette leder flere kunder til din hjemmeside og skaber i sidste ende en forhøjet omsætning. I modsætning til Adwords betaler man ved SEO ikke en fastsat pris pr. klik, men har derimod en organisk forhøjet placering på google, hvilket gør at det for mange er en god investering at bruge ressourcer på SEO.

Søgemaskineoptimering (SEO) står på to ben:

  • on-page SEO
  • off-page SEO.

On-page SEO handler om at gøre siden og teksten indbydende og letlæselig for de besøgende og Google. Siden opbygges rundt om en række nøgleord, du vælger og som du gerne vil rangere højt på, når en potentiel kunde søger på Google og andre søgemaskiner.

Vi udarbejder en keyword-analyse for at finde frem til de keywords og longtail-keywords, der kunne føre til salg for dig. Udover selve teksten, kigger Google også på sidens indlæsnings-hastighed, tags, title, URL og andre parametre i forhold til sidens placering.

Off-page SEO handler om at bruge indgående links og sociale medier til at påvirke sidens rangering på google. Sociale medier, PR publikationer, lyd- og videoindhold på eksterne hjemmesider, er samtidig en del af off-page SEO.

Når du samarbejder med Djoos – vil du løbende få dybdegående rapporter, så du kan følge med i, hvad du får ud af markedsføringskronerne.

SEO priser:

  • 1 time: 995,-
  • 10 timer: 8.955,- (10% rabat)
  • 50 timer: 39.800,- (20% rabat)
  • 100 timer: 69.650,- (30% rabat)
  • 200 timer: 129.350,- (35% rabat)
q