Store Gråbrødrestræde 1A, 4000, Roskilde, DK

Top

Responsivt design

ER DIT WEBSITE RESPONSIVT?

Responsivt design er nu en obligatorisk del af en succesfuld hjemmeside. Mange brugere surfer på nettet via deres mobile enheder, og hvis dit website ikke er egnet til dem, overhaler dine konkurrenter dig indenom. Ligegyldigt hvilken platform dit website er bygget i, kan vi gøre den responsiv. 

Hvad er et responsivt design?

Det responsive design er en fleksibel model af sitet, der understøtter næsten alle enheder. Med et responsivt design vil din hjemmeside tilpasse sig til enhver skærmstørrelse og samtidig opretholde brugervenligheden. Indholdet af dit website vil ændre sig dynamisk, enten vil det øges eller mindskes i browservinduet.

 

Fordelene ved et responsivt design

Fremtiden er mobil; en stadig stigende procentdel af brugere er på nettet fra deres mobiler og tablets. Derfor er du som virksomhed nødt til at være gearet til  den mobile trafik, det kan Djoos hjælpe med. Uanset hvilken enhed en bruger åbner dit websted med – om det er fuld størrelse på en computerskærm, tablet eller smartphone – vil dit websted se lige godt ud.

 

Sådan laves et responsivt design?

På internettet kan du finde masser af muligheder for at lave et responsivt webdesign. Den bedste måde at få det perfekte resultat – er at gøre brug af specialister. Djoos udvikler responsive design, og har gjort det i mange år. Vi arbejder ud fra statistikker om brugerne på tablets, smartphones og ultrabooks. Ved at have tilegnet os viden om adfærden på de forskellige enheder, kan vi lave et responsivt design, der præsterer optimalt på enhver enhed.

 

SKAL VI GØRE DIT WEBSITE RESPONSIVT?

Responsivt design: fra 3.500,-