Store Gråbrødrestræde 1A, 4000, Roskilde, DK

Top

Grafisk design

GRAFISK DESIGN

Vi har hos Djoos 2 skarpe grafiske designere på teamet, der kan levere lige det du ønsker.

Vi har blandt andet speciale i:
– Logo
– Visitkort
– Plakater
– Flyers
– Bannere
– Butiksfacader
– Design af tøj
– Merchandise
– Hjemmeside design
– Og meget meget mere.

Vi kan ligeledes tilbyde en fuld grafisk pakke med professionel rådgivning og alt det nødvendige grafiske materiale, der sikrer din virksomhed den rette branding.

Skal du have hjælp til trykkeri, kan vi klare dette gennem vores faste samarbejdspartner.

LOGO Design

En virksomheds logo spiller en central rolle i opbygningen af din virksomheds identitet. Logoet skal afspejle de grundlæggende værdier i din virksomhed og det skal være let at huske. 

Udformningen af et firmalogo skal være enkelt, men gøre indtryk. Virksomheder bruger millioner af kroner på at sikre, at kunden husker deres logo og et simpelt logo er nøglen til dette. Bare tænk på logoerne for Nike og Adidas.

Hvad er vigtigt, for et succesfuldt logo?

Farven i firmalogoet er en vigtig faktor, når du skal bygge dit brand. Hvis din virksomhed allerede har sin egen farve, tilbyder vores designere at bruge det i dit logo.

Hvis du ønsker at gøre brug af bestemte farver, for at give dine kunder en idé om, hvilke værdier din virksomhed står for, kan vi sagtens hjælpe med at udvælge disse. Eksempelvis kan en virksomhed, der arbejder indenfor landbrug eller produktion af madvarer, gøre brug af grønne nuancer i deres logo, for at give associationer til økologi, sundhed og naturlige råvarer.

Firmalogoet præsenteres i flere forskellige udgaver i virksomhedernes kommunikation, herunder fax og fotokopier af dokumenter. Fax og fotokopierer er normalt i sort/hvid, så designet skal udformes, så det udtrykker samme værdier og budskaber på trods af at være i sort/hvid.

Brug dit logo! Det lyder måske logisk, men når din virksomheds logo er klart, skal du bruge det så ofte som muligt. Dette vil tillade, at dit logo hurtigere ender i toppen af folks bevidsthed.

Djoos grafiske afdeling, specialiserer sig i at designe unikke og mindeværdige logoer. Logoer der kommunikerer det rette budskab, og som er i overensstemmelse med virksomhedens vision.
Et unikt, genkendeligt logo er en integreret del af enhver succesfuld virksomhed. Det sætter virksomheden “top of mind” og når det gøres rigtigt, vil det øge en virksomheds omsætning.

I modsætning til mange logodesignere tager Djoos design team sig tid til at lære og forstå forretningshistorien, virksomhedens mission, vision og målgruppen. Dette gøres for at skabe et præcist sæt af mål, som den nye identitet skal møde.

Hos Djoos vil vi gerne samarbejde med dig om at skabe et professionelt firmalogo, der repræsenterer de værdier, din virksomhed sætter højest. Det er selvfølgelig til overkommelige priser.

 

MANGLER DIN VIRKSOMHED ET GENKENDELIGT LOGO?

Grafisk design: fra 2.500,-