Top

En professionel hjemmeside øger troværdigheden

Din hjemmeside er ofte det første møde mellem kunden og dit brand - derfor er det utrolig vigtigt, at siden udmærker sig ved at være stilren og ved at forene sig med virksomhedens brand. Vi ser ofte, at virksomheder ikke prioriterer en professionel hjemmeside højt nok og på den lange bane, kan det være det, der sender dine potentielle kunder videre til konkurrenten.

Pålidelige eksperter med flair for det visuelle

Med over 10 års erfaringer i bagagen ved vi, hvad der forventes af en professionel hjemmeside. Alt fra det visuelle, som er det der fanger kundernes opmærksomhed, til det tekniske, som er det der gør siden hurtig og effektiv. Vi kan derfor være en sikkerhed, for, at jeres hjemmeside får det helt rigtige professionelle udtryk uden at gå på kompromis med den bagvedliggende teknik.

Alle vores hjemmesider er responsive (dvs. de kan vises på alle enheder) og udviklet i et CMS system, der gør det nemt og brugervenligt for dig at navigere i, når der skal uploades nye billeder eller laves rettelser i teksten. Der er også mulighed for at få et modul til nyhedsbrev, hvis dette skulle have interesse for din virksomhed. Fuld transparens og ingen skjulte gebyrer.

Hele grundtanken bag Djoos ligger i at gøre op med den manglende gennemsigtighed på markedet, samt at hjælpe dig med at navigere rundt iblandt adskillige fag-begreber og dermed sikre at du får det du har betalt for.

Når du køber en hjemmeside af Djoos er der ingen bindings-perioder. Du køber et produkt, vi leverer det, uden forpligtigelser. Vi opkræver vi ingen årlig hosting-afgift, i får selv lov at vælge hostudbyder og betaler direkte dertil. Din hjemmeside er din egen, du ejer den selv og kan gøre hvad du vil med den. Vi står vi klar til at gribe de bolde du kaster vores vej. Du har derfor en betroet samarbejdspartner lige ved hånden.

VIL DU HAVE EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE?

Website: fra 9.500,-